EjendomsWatch

Airbnb investerer i ejendomsprojekter

Samtidig barsler portalen med långivning til udlejere. De nye tiltag skal forbedre oplevelserne for brugere af Airbnb, lyder begrundelsen.

Foto: PR

Udlejningssiden Airbnb, der formidler privates udlejning af huse og lejligheder, er klar med en ny strategi, der skal sikre bedre oplevelser for brugere af siden — både udlejere og gæster.

Den hastigt voksende amerikanske virksomhed vil i fremtiden få en mere aktiv rolle i at sikre sig kvaliteten af de boliger, som udlejes gennem siden. Det skal blandt andet ske ved at tilbyde lån til udlejere, der ønsker at sætte deres bolig i stand, lige som Airbnb også er involveret i opførelsen af en række hotel-lignende ejendomme rundt omkring i verden. Det skriver britiske The Guardian.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier