EjendomsWatch

Airbnb investerer i ejendomsprojekter

Samtidig barsler portalen med långivning til udlejere. De nye tiltag skal forbedre oplevelserne for brugere af Airbnb, lyder begrundelsen.

Foto: PR

Udlejningssiden Airbnb, der formidler privates udlejning af huse og lejligheder, er klar med en ny strategi, der skal sikre bedre oplevelser for brugere af siden — både udlejere og gæster.

Den hastigt voksende amerikanske virksomhed vil i fremtiden få en mere aktiv rolle i at sikre sig kvaliteten af de boliger, som udlejes gennem siden. Det skal blandt andet ske ved at tilbyde lån til udlejere, der ønsker at sætte deres bolig i stand, lige som Airbnb også er involveret i opførelsen af en række hotel-lignende ejendomme rundt omkring i verden. Det skriver britiske The Guardian.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier