EjendomsWatch

Herning-ejendom på tvangsauktion med gæld på 180 mio. kr.

Ejendomsinvestor og stifter af Essex i Aarhus Peter Halvorsen må for anden gang på lidt over et år sende en ejendom på tvangsauktion.

Foto: Ernst van Norde.

For anden gang på lidt over et år er en af Essex-stifter Peter Halvorsens store erhvervsejendomme begæret på tvangsauktion, skriver boligsitet Boliga.

Ejendommen ligger i Herning og har en gæld på 180 mio. kr., fremgår det.

Ejendommen har ifølge salgsbeskrivelsen "virkelig god beliggenhed i udkanten af Herning" og er i dag udlejet til et byggemarked, skriver Boliga.

Før finanskrisen optog Peter Halvorsen store lån i blandt andre Roskilde Bank og Amagerbanken, der begge siden er krakket.

I 00’erne investerede Halvorsen blandt andet gennem ejendomsselskabet Essex i flere ejendomme, herunder shoppingcenteret Ro's Torv i Roskilde.

Sidste sommer endte et 37.000 kvm erhvervskompleks i Næstved ligeledes på tvangsauktion.

Banker taber 132 mio. kr. på Næstved-ejendomme

Milliongæld sender Essex-stifters ejendom på tvangsauktion 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier