EjendomsWatch

Red Property Advisers lægger data om ejendomshandler frit frem

Med et nyt web-baseret værktøj kan enhver foretage sin egen analyse af pris- og afkastudviklingen i et bestemt område af landet.

Nicholas Thurø, ledende partner i Red Property Advisers. | Foto: PR / Cushman & Wakefield Red

Erhvervsmægleren Red Property Advisers lancerer et nyt initiativ, der skaber større gennemsigtighed på markedet for investeringsejendomme.

Med et dynamisk værktøj, der netop er gjort tilgængeligt på Reds hjemmeside, er det muligt at foretage egne analyser og få et overblik over udviklingen i et bestemt geografisk område eller inden for et bestemt segment, eksempelvis detailhandelsejendomme, boligejendomme eller kontorer.

"Red Property Advisers har i sine løbende markedsrapporter stilet efter at levere markedsdata og dybdegående analyser til vores klienter og aktører i ejendomsbranchen. I kraft med at efterspørgslen efter transparens i investeringsmarkedet bliver større og større, vil vi gerne være dem som leverer de troværdige data til hele markedet via en gratis database," siger Nicholas Thurø, ledende partner i Red, i en pressemeddelelse.

Red registrerer samtlige ejendomstransaktioner, og da EjendomsWatch testede værktøjet fredag morgen, viste Reds tal, at der i første kvartal i år samlet har været transaktioner for 12,6 mia. kr. Heraf har ejendomsfonde tegnet sig for 5,7 mia. kr., ejendomsselskaber for 1,9 mia. kr., mens private investorers ejendomsinvesteringer ifølge Red har udgjort 2,4 mia. kr.

I 2016 udgjorde den samlede transaktionsvolumen 66,2 mia. kr. og over de sidste fem år er handlet ejendomme for over 220 mia. kr., viser tallene.

Det nye analyseværktøj kan findes via dette link.

Ny portal kaster lys over ejerne af danske ejendomme

EjendomsWatch vil skabe øget gennemsigtighed i branchen

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier