EjendomsWatch

Afsat bestyrelse vil kæmpe sig tilbage på ekstraordinær generalforsamling

Manglende indlevering af årsrapport i tide har fået Erhvervsstyrelsen til at sende børsnoterede German High Street Properties til tvangsopløsning og fjerne direktion og bestyrelse. En ekstraordinær generalforsamling fredag skal forsøge at afværge tvangsopløsningen.

Foto: PR

Det børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties, der for nylig annoncerede et køb af en ejendom i Sverige for at opgive købet kort efter, har undladt at aflevere sin årsrapport for 2016 rettidigt til Erhvervsstyrelsen, og som EjendomsWatch omtalte fredag, har styrelsen derfor igangsat en tvangsopløsning af det børsnoterede selskab og i samme forbindelse fjernet selskabets ledelse og bestyrelse fra selskabsregistret.

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab 

Nu har German High Street indkaldt sine aktionærer til ekstraordinær generalforsamling fredag 22. september, hvor selskabets videre fremtid vil blive afgjort.

Første punkt på generalforsamlingen er beslutte, at selskabet skal genoptages trods Erhvervsstyrelsens beslutning.

Dernæst forsøges de afsatte bestyrelsesmedlemmer genvalgt.

Den nu afsatte direktør i selskabet er Michael Hansen, mens de afsatte bestyrelsesmedlemmer er formand Hans Thygesen, hans bror Walther Thygesen, partner i projektudvikleren NPV Kim Lautrup samt tidligere bestyrelsesformand i færøske Eik Bank Peter Marner Åge Jacobsen.

Selskabet kontrolleres af Thygesen-familien, men har også Sparekassen Vendsyssel og tidligere Hatting Bageri-grundlægger Olav W. Hansen i ejerkredsen.

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab

Storaktionærer støtter børsselskab efter mystisk ejendomshandel 

Ejendomshandel ryger på gulvet efter kritik fra aktionærer 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier