EjendomsWatch

Storaktionærer støtter børsselskab efter mystisk ejendomshandel

Børsnoterede German High Street Properties afviser at oplyse, hvilke af dets aktionærer, der har fået selskabet til at droppe et køb af en svensk industriejendom. Direktøren, der både agerede køber og sælger, er tavs, men flere store aktionærer udtrykker fuld tillid til selskabet.

Foto: PR

En svensk industriejendom til 53 mio. kr. blev i forrige uge annonceret købt af det lille børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties. Men to dage senere blev handlen annulleret, efter at flere mindretalsaktionærer havde rettet "betydelig kritik", som selskabet forklarede i en børsmeddelelse.

Selskabets direktør, Michael Hansen – der samtidig også er medejer af den virksomhed, som skulle sælge ejendommen – ønsker ikke at kommentere sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier