EjendomsWatch

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab

Manglende indlevering af årsrapport i tide får Erhvervsstyrelsen til at sende ejendomsselskab til tvangsopløsning og fjerne direktion og bestyrelse. Ekstraordinær generalforsamling skal forsøge at afværge tvangsopløsningen.

Foto: Colourbox

Det børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties, der for nylig annoncerede et køb af en ejendom i Sverige for at opgive købet kort efter, har undladt at aflevere sin årsrapport for 2016 rettidigt til Erhvervsstyrelsen. Styrelsen har derfor igangsat en tvangsopløsning af det børsnoterede selskab og i samme forbindelse fjernet selskabets ledelse og bestyrelse fra selskabsregistret.

"German High Street Properties A/S har straks indledt de nødvendige skridt med henblik på at genoptage selskabet, således at proceduren med henblik på mulig tvangsopløsning afværges. Selskabet vil som led heri hurtigst muligt indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på vedtagelse af beslutning om genoptagelse af selskabet," skriver selskabet, der forklarer den manglende rettidige aflevering af årsrapporten med en "ekspeditionsfejl".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier