EjendomsWatch

Jeudan sælger kollegium i København for 335 mio. kr.

Ejendomsselskabet Jeudan har netop solgt et kollegium beliggende i den nordlige del af Amager til undervisningsinstitutionen DIS. Det er glædeligt, lyder det fra Jeudans direktør, der går fra handlen med et trecifret millionbeløb.

Jeudan-topchef Per Hallgren. | Foto: PR

335,5 mio. kr. har ejendomsselskabet Jeudan netop hevet hjem, efter at det har solgt Mønten Kollegium til DIS, fremgår det af en pressemeddelelse.

Kollegiet har adresse på Amager Boulevard 115 i Den Kongelige Mønts historiske bygning fra 1923 og består af 173 studielejligheder af varierende størrelse.

”DIS er en virksomhed, der som Jeudan, driver en langsigtet forretning. Det er glædeligt, at Mønten også i fremtiden vil blive drevet af en institution, som tænker langsigtet og som samtidigt bidrager til at skabe gode rammer og oplevelser for unge mennesker, som ønsker at studere i København," siger Per W. Hallgren, adm. direktør i Jeudan, i meddelelsen.

I DIS er adm. direktør Malene Torp begejstret for den nyindkøbte ejendom.

”Med investeringen ser vi frem til at skabe et spændende internationalt miljø med fokus på kulturudveksling og -forståelse til inspiration for såvel lokale som udenlandske studerende," siger Malene Torp i meddelelsen.

DIS vil fortsætte driften af ejendommen som kollegie for danske såvel som DIS-studerende – universitetsstuderende fra USA, som er på studieophold i København.

Det fremgår af meddelelsen, at handlen blandt andet er betinget af den såkaldte tilbudspligt, hvor nuværende lejere i fællesskab kan overtage den handlede ejendom, hvis de kan matche købsprisen.

Jeudan sikrer ejendomsgevinst på 96 mio. kr. til Jyske Bank 

Jeudan-chef: Markedet nærmer sig det maksimale huslejeniveau 

Jeudan-topchef: Godt rentemiljø giver mere ro i maven 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier