EjendomsWatch

Pensionsselskaber skyder millioner i nye boformer til aktive seniorer

Danmarks største kommercielle pensionsselskab, PFA, gør i Horsens klar til at bygge sit første seniorbofællesskab. PKA og Pensiondanmark er på vej andre steder i landet.

Foto: Leif Tuxen

Flere af landets største pensionsselskaber er på vej med nye seniorbofællesskaber til danskere, der har overstået årene som børnefamilier i parcelhus, men stadig er aktive på arbejdsmarkedet eller nybagte pensionister. Særlige boliger til danskere over 60 år er med udsigt til et boom i ældre brat blevet det nye sort. Flere almene boligselskaber bygger også nye seniorbofællesskaber.

En undersøgelse fra Realdania viser, at op mod 80.000 danskere efterspørger bolig i et seniorbofællesskab, men der findes under 7000 af den slags boliger i dag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier