EjendomsWatch

Pensionsselskab bygger seniorfællesskab i Køge

Pensiondanmark opfører 90 nye seniorboliger på Køge Kyst sammen med Realdania, fremgår det af en pressemeddelelse.

Foto: Leif Tuxen

Pensionsselskabet Pensiondanmark vil i samarbejde med foreningen Realdania opføre et bofællesskab med 90 seniorboliger på Køge Kyst, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

Prisen på byggeriet fremgår ikke, men størrelsen bliver 6750 kvm med 2400 kvm kælder, og er tegnet af tegnestuen Vandkunsten. Projektet forventes færdigt i efteråret 2019 og til at sørge for det, har man hyret Enemærke & Petersen som entreprenør med Orbicon som rådgivende ingeniør.

Seniorbofællesskaber har vundet frem på det sidste, og i april bragte EjendomsWatch et interview med PKA's ejendomschef Nikolaj Stampe omkring emnet, som pensionskassen investerede 120 mio. kr. i.

Pensionsselskab bygger bofællesskab til ældre for 120 mio. kr.

Tegnestuen Vandkunsten tjener mindre på mere

MT Højgaard-selskab vinder opgave til små 400 mio. kr.

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier