EjendomsWatch

Pensionsselskab bygger seniorfællesskab i Køge

Pensiondanmark opfører 90 nye seniorboliger på Køge Kyst sammen med Realdania, fremgår det af en pressemeddelelse.

Foto: Leif Tuxen

Pensionsselskabet Pensiondanmark vil i samarbejde med foreningen Realdania opføre et bofællesskab med 90 seniorboliger på Køge Kyst, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

Prisen på byggeriet fremgår ikke, men størrelsen bliver 6750 kvm med 2400 kvm kælder, og er tegnet af tegnestuen Vandkunsten. Projektet forventes færdigt i efteråret 2019 og til at sørge for det, har man hyret Enemærke & Petersen som entreprenør med Orbicon som rådgivende ingeniør.

Seniorbofællesskaber har vundet frem på det sidste, og i april bragte EjendomsWatch et interview med PKA's ejendomschef Nikolaj Stampe omkring emnet, som pensionskassen investerede 120 mio. kr. i.

Pensionsselskab bygger bofællesskab til ældre for 120 mio. kr. 

Tegnestuen Vandkunsten tjener mindre på mere

MT Højgaard-selskab vinder opgave til små 400 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier