EjendomsWatch

Patrizia investerer i københavnske projektboliger

Den tyske kapitalforvalter køber i alt 176 boliger, der vil stå færdige på Teglholmen i 2019, af dansk projektudvikler. Dermed runder Patrizia 8 mia. kr. i danske ejendomme, og der er mere i vente, siger nordisk direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Foto: PR-visualisering

(Opdateret 12. juli 12:05 med kommentar fra sælger samt oplysninger om rådgiver.)

Den tyske kapitalforvalter Patrizia har indgået en aftale med MT Højgaard om købet af et 18.660 kvm stort boligudviklingsprojekt i København. Boligerne står efter planen færdige midt i 2019 og kommer til at ligge på Teglholmen ved Sydhavnen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier