Pensionskasse bag 70 nye boliger på Teglholmen i København

TDC Pensionskasse opfører 70 nye boliger i København i det gamle industriområde Teglholmen.
PR-illustration af TDC Pensionskasses nye projekt, Formeriet. | Foto: PR-illustration
PR-illustration af TDC Pensionskasses nye projekt, Formeriet. | Foto: PR-illustration

De ansatte i TDC er gennem deres pensionskasse i gang med at opføre 70 nye lejeboliger i en helt ny ejendom, Formeriet, i det gamle københavnske industrikvarter Teglholmen. Det skriver Deas, der på vegne af TDC Pensionskasse skal stå for udlejningen, i en pressemeddelelse.

"Med Formeriet kan vi tilbyde attraktive boliger i et nyt og spændende byområde til glæde for København og vores medlemmer," lyder det i meddelelsen fra Leif Stidsen direktør i TDC Pensionskasse.

Deas skal stå for det praktiske med at udleje lejelejlighederne første gang og samtidigt fastsætte huslejen. De 70 nye boliger bliver lejligheder på 72-129 kvm og med en pris fra lige under 10.000 kr. til næsten 16.500 for den dyreste.

Ifølge pressemeddelelsen kommer den nye ejendom til at ligge lige over for en ældre en af slagsen, ungdomsboligejendommen Støberiet fra 2015, som TDC Pensionskasse havde klar i 2015.

TDC Pensionskasse varetager pengene for nuværende og tidligere ansatte i virksomheden, der har været ansatte med tjenestemandsrettigheder. Den dækker godt 9200 medlemmer og forvalter aktiver for 32 mia. kr., hvoraf ejendomme udgør 9 pct., fremgår det.

Investeringens størrelse fremgår ikke.

Patrizia slipper tyske pensionsmilliarder løs på Teglholmen i København

NCC sælger areal på Teglholmen i København for 74 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også