EjendomsWatch

Ros til mere forsigtige ejendomsinvestorer

Det er helt fint, at ejendomsinvestorer ikke ser helt samme forretningsmuligheder i investeringsejendomme som tidligere, lyder det fra Ejendomsforeningen Danmark.

Foto: Colourbox

Det er i bund og grund positivt, at investorer i fast ejendom har knap så positive forventninger til fremtiden som tidligere. For det flugter meget godt med den overordnede udvikling i dansk økonomi.

Sådan lyder det fra Mikkel Alsø, seniorøkonom i Ejendomsforeningen Danmark, i en klumme, som EjendomsWatch bringer onsdag.

Ifølge foreningens seneste kvartalsvise rundspørge blandt professionelle ejendomsinvestorer, ligger forventningen til det totale afkast for 2017 på 5,9 pct. og med en aftagende tendens frem mod 2021, hvor det vil falde til 5,6 pct.

"Ejendomsværdierne er steget i en periode, men investorerne har nu en forventning om, at markedet er ved at ramme et fornuftigt prisleje. Det viser, at ejendomsinvestorerne ikke har en forventning om, at træerne vokser ind i himlen," siger Mikkel Alsø.

Hele klummen kan læses via dette link.

Ejendomsinvestorer skruer ned for optimismen

Ejendomsforeningen Danmarks direktør stopper med øjeblikkelig virkning 

Formand efter direktørfyring: "Torben har gjort det godt, men..." 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier