EjendomsWatch

Ros til mere forsigtige ejendomsinvestorer

Det er helt fint, at ejendomsinvestorer ikke ser helt samme forretningsmuligheder i investeringsejendomme som tidligere, lyder det fra Ejendomsforeningen Danmark.

Foto: Colourbox

Det er i bund og grund positivt, at investorer i fast ejendom har knap så positive forventninger til fremtiden som tidligere. For det flugter meget godt med den overordnede udvikling i dansk økonomi.

Sådan lyder det fra Mikkel Alsø, seniorøkonom i Ejendomsforeningen Danmark, i en klumme, som EjendomsWatch bringer onsdag.

Ifølge foreningens seneste kvartalsvise rundspørge blandt professionelle ejendomsinvestorer, ligger forventningen til det totale afkast for 2017 på 5,9 pct. og med en aftagende tendens frem mod 2021, hvor det vil falde til 5,6 pct.

"Ejendomsværdierne er steget i en periode, men investorerne har nu en forventning om, at markedet er ved at ramme et fornuftigt prisleje. Det viser, at ejendomsinvestorerne ikke har en forventning om, at træerne vokser ind i himlen," siger Mikkel Alsø.

Hele klummen kan læses via dette link.

Ejendomsinvestorer skruer ned for optimismen

Ejendomsforeningen Danmarks direktør stopper med øjeblikkelig virkning 

Formand efter direktørfyring: "Torben har gjort det godt, men..." 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier