EjendomsWatch

Ros til mere forsigtige ejendomsinvestorer

Det er helt fint, at ejendomsinvestorer ikke ser helt samme forretningsmuligheder i investeringsejendomme som tidligere, lyder det fra Ejendomsforeningen Danmark.

Foto: Colourbox

Det er i bund og grund positivt, at investorer i fast ejendom har knap så positive forventninger til fremtiden som tidligere. For det flugter meget godt med den overordnede udvikling i dansk økonomi.

Sådan lyder det fra Mikkel Alsø, seniorøkonom i Ejendomsforeningen Danmark, i en klumme, som EjendomsWatch bringer onsdag.

Ifølge foreningens seneste kvartalsvise rundspørge blandt professionelle ejendomsinvestorer, ligger forventningen til det totale afkast for 2017 på 5,9 pct. og med en aftagende tendens frem mod 2021, hvor det vil falde til 5,6 pct.

"Ejendomsværdierne er steget i en periode, men investorerne har nu en forventning om, at markedet er ved at ramme et fornuftigt prisleje. Det viser, at ejendomsinvestorerne ikke har en forventning om, at træerne vokser ind i himlen," siger Mikkel Alsø.

Hele klummen kan læses via dette link.

Ejendomsinvestorer skruer ned for optimismen

Ejendomsforeningen Danmarks direktør stopper med øjeblikkelig virkning 

Formand efter direktørfyring: "Torben har gjort det godt, men..." 

Mere fra EjendomsWatch

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier