EjendomsWatch

PFA sætter penge i parkeringshuse i USA

I jagten efter alternative investeringer har PFA investeret et stort trecifret millionbeløb i amerikanske parkeringshuse, skriver Børsen.

Foto: PR

Den danske pensionskasse PFA er blevet medejer af i alt 57 amerikanske parkeringshuse i byer som Chicago, Philadelphia og San Fransisco, skriver Børsen.

Sammen med det amerikanske pensionsselskab TIAA, det tyske forsikringsselskab Munich Re og to kinesiske selskaber, CIC Capital Corporation og Chinalife, har PFA således overtaget det amerikanske firma Interpark og dermed 49.000 parkeringspladser.

Købet sker som led i PFA's strategi om at investere 40 mia. kr. i alternative investeringer frem imod 2020.

"Der er investeringer, der virker på en solskinsdag, og der er investeringer, der også virker på en regnvejsdag. Her er en god forretning, som vi også kan være med til at gøre endnu bedre," siger Henrik Nøhr Poulsen, investeringsdirektør i PFA, om det nye køb.

PFA Ejendomme køber for 850 mio. kr. kontorer i Aarhus

Industriens Pension køber 36 motorvejsbutikker

Catella køber parkeringshus i det centrale København

(Denne artikel er leveret af FinansWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier