EjendomsWatch

Catella køber parkeringshus i det centrale København

Corporate finance-rådgiveren Catellas nye parkeringsfond har for første gang foretaget et investering i den danske hovedstad.

Foto: PR

Igennem den nye fond Catella Parken Europa har corporate finance-rådgiveren Catella Real Estate nu foretaget sin første investering i København.

Selskabet har nemlig købt et parkeringshus med 360 parkeringspladser på Nyropsgade 6 i det centrale Købehavn af unavngivne private investorer, skriver Catella i en pressemeddelelse.

"Parkeringspladser er meget efterspurgte i den danske hovedstad, så belægningsprocenten i et centralt beliggende parkeringshus er meget høj," udtaler Henrik Fillibeck, adm. direktør i Catella Real Estate.

Parkeringshuset er udlejet til parkeringsselskabet Apcoa, og denne lejekontrakt er for nylig blevet forlænget med yderligere 10 år.

Catellas nye parkeringsfond blev sat i søen i december 2016, og fondens erklærede mål er at opnå en egenkapital på 200 mio. euro, knap 1,5 mia. kr., og investere mindst 70 pct. i centraleuropæiske lande. Fonden retter sig mod institutionelle- og semi-professionelle investorer, der kan være med på at investere fra 5 mio. euro og opefter.

Catella: København er blandt de bedste logistikregioner i Europa

Catella melder om færre ejendomshandler

Catella påvirket af færre transaktioner

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier