EjendomsWatch

Catella køber parkeringshus i det centrale København

Corporate finance-rådgiveren Catellas nye parkeringsfond har for første gang foretaget et investering i den danske hovedstad.

Foto: PR

Igennem den nye fond Catella Parken Europa har corporate finance-rådgiveren Catella Real Estate nu foretaget sin første investering i København.

Selskabet har nemlig købt et parkeringshus med 360 parkeringspladser på Nyropsgade 6 i det centrale Købehavn af unavngivne private investorer, skriver Catella i en pressemeddelelse.

"Parkeringspladser er meget efterspurgte i den danske hovedstad, så belægningsprocenten i et centralt beliggende parkeringshus er meget høj," udtaler Henrik Fillibeck, adm. direktør i Catella Real Estate.

Parkeringshuset er udlejet til parkeringsselskabet Apcoa, og denne lejekontrakt er for nylig blevet forlænget med yderligere 10 år.

Catellas nye parkeringsfond blev sat i søen i december 2016, og fondens erklærede mål er at opnå en egenkapital på 200 mio. euro, knap 1,5 mia. kr., og investere mindst 70 pct. i centraleuropæiske lande. Fonden retter sig mod institutionelle- og semi-professionelle investorer, der kan være med på at investere fra 5 mio. euro og opefter.

Catella: København er blandt de bedste logistikregioner i Europa

Catella melder om færre ejendomshandler

Catella påvirket af færre transaktioner

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier