EjendomsWatch

Catella køber parkeringshus i det centrale København

Corporate finance-rådgiveren Catellas nye parkeringsfond har for første gang foretaget et investering i den danske hovedstad.

Foto: PR

Igennem den nye fond Catella Parken Europa har corporate finance-rådgiveren Catella Real Estate nu foretaget sin første investering i København.

Selskabet har nemlig købt et parkeringshus med 360 parkeringspladser på Nyropsgade 6 i det centrale Købehavn af unavngivne private investorer, skriver Catella i en pressemeddelelse.

"Parkeringspladser er meget efterspurgte i den danske hovedstad, så belægningsprocenten i et centralt beliggende parkeringshus er meget høj," udtaler Henrik Fillibeck, adm. direktør i Catella Real Estate.

Parkeringshuset er udlejet til parkeringsselskabet Apcoa, og denne lejekontrakt er for nylig blevet forlænget med yderligere 10 år.

Catellas nye parkeringsfond blev sat i søen i december 2016, og fondens erklærede mål er at opnå en egenkapital på 200 mio. euro, knap 1,5 mia. kr., og investere mindst 70 pct. i centraleuropæiske lande. Fonden retter sig mod institutionelle- og semi-professionelle investorer, der kan være med på at investere fra 5 mio. euro og opefter.

Catella: København er blandt de bedste logistikregioner i Europa

Catella melder om færre ejendomshandler

Catella påvirket af færre transaktioner

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier