EjendomsWatch

Norsk milliardær: Mit liv er ikke, som det fremstår i tabloidpressen

Den norske hotelentreprenør Petter Stordalen er en af Norges rigeste mænd. Hans farverige personlighed er en overdreven version af ham selv, siger han i et interview.

Petter Stordalen er kendt som en flamboyant type. | Foto: Dorte Tuladhar / Københavns Lufthavn

Siden 1996 har den flamboyante nordmand Petter Stordalen opbygget sit hotelimperium, Nordic Choice Hotels, og det har bl.a. medført massive investeringer i Danmark.

Nordmandens forretningsimperium og brand er bygget op om en spektakulær livsstil, men det er kun en flig af hans personlighed, mener hotelmogulen selv.

Det skriver Berlingske Business.

"Mit liv er ikke som det, du læser om i tabloidpressen. Mit liv er ikke kun rød løber, party og spektakulære åbninger af hoteller, som jeg iscenesætter for at gøre opmærksom på mine hoteller, og hvor jeg bliver en overdreven version af mig selv. Det er en brøkdel af mit liv," siger han til avisen, hvor han samtidig fortæller, at hans personlige formue ligger i omegnen af 16 mia. kr.

Indtil nu Petter Stordalens Nordic Choice Hotels investeret 1,7 mia. kr. i Danmark. Blandt andet i Centralpostbygningen i Tietgensgade i København og i Københavns Lufthavn, hvor han har overtaget Hilton, der har skiftet navn til Clarion.

Giganterne slås på det nordiske hotelmarked

Norsk milliardær varsler storoffensiv på det københavnske hotelmarked

"Jeg fik gåsehud, da det gik op for mig, at det ville lykkes. Det er en drøm"

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier