EjendomsWatch

Kassemester smutter hos børsnoteret ejendomsselskab

Prime Offices direktion kommer fremover til bestå af en enkelt person. Selskabets økonomidirektør har valgt at fratræde sin stilling.

Flemming Lindeløv er bestyrelsesformand hos Prime Office, der nu siger farvel til sin økonomidirektør. | Foto: Ritzau Scanpix/Anita Graversen

Økonomidirektør i Prime Office Henrik Demant, der har været økonomidirektør siden 2014, forlader posten ved udgangen af juni. Herefter vil direktionen udgøres alene af adm. direktør Mogens Vinther Møller, skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er naturligt, at dygtige medarbejdere fra tid til anden søger nye udfordringer, og Henrik har været med på rejsen fra børsnoteringen i 2008 til over finanskrisen, og han har gjort det godt gennem sin karriere i Prime Office A/S, og vi ønsker ham alt godt fremover," siger Flemming Lindeløv, formand for bestyrelsen i Prime Office.

I den kommende tid vil Prime Office-bestyrelsen sammen med direktøren vurdere arbejdsopgavernes fordeling.

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval

Prime Office kom i mål lidt bedre end forventet

Prime Office-direktør: Ejendomme har været undervurderet i årevis

Ejendomsdirektør: "Det er svært at få armene ned"

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier