EjendomsWatch

Kassemester smutter hos børsnoteret ejendomsselskab

Prime Offices direktion kommer fremover til bestå af en enkelt person. Selskabets økonomidirektør har valgt at fratræde sin stilling.

Flemming Lindeløv er bestyrelsesformand hos Prime Office, der nu siger farvel til sin økonomidirektør.

Økonomidirektør i Prime Office Henrik Demant, der har været økonomidirektør siden 2014, forlader posten ved udgangen af juni. Herefter vil direktionen udgøres alene af adm. direktør Mogens Vinther Møller, skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er naturligt, at dygtige medarbejdere fra tid til anden søger nye udfordringer, og Henrik har været med på rejsen fra børsnoteringen i 2008 til over finanskrisen, og han har gjort det godt gennem sin karriere i Prime Office A/S, og vi ønsker ham alt godt fremover," siger Flemming Lindeløv, formand for bestyrelsen i Prime Office.

I den kommende tid vil Prime Office-bestyrelsen sammen med direktøren vurdere arbejdsopgavernes fordeling.

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval

Prime Office kom i mål lidt bedre end forventet

Prime Office-direktør: Ejendomme har været undervurderet i årevis

Ejendomsdirektør: "Det er svært at få armene ned"

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier