EjendomsWatch

Kassemester smutter hos børsnoteret ejendomsselskab

Prime Offices direktion kommer fremover til bestå af en enkelt person. Selskabets økonomidirektør har valgt at fratræde sin stilling.

Flemming Lindeløv er bestyrelsesformand hos Prime Office, der nu siger farvel til sin økonomidirektør. | Foto: Ritzau Scanpix/Anita Graversen

Økonomidirektør i Prime Office Henrik Demant, der har været økonomidirektør siden 2014, forlader posten ved udgangen af juni. Herefter vil direktionen udgøres alene af adm. direktør Mogens Vinther Møller, skriver selskabet i en meddelelse.

"Det er naturligt, at dygtige medarbejdere fra tid til anden søger nye udfordringer, og Henrik har været med på rejsen fra børsnoteringen i 2008 til over finanskrisen, og han har gjort det godt gennem sin karriere i Prime Office A/S, og vi ønsker ham alt godt fremover," siger Flemming Lindeløv, formand for bestyrelsen i Prime Office.

I den kommende tid vil Prime Office-bestyrelsen sammen med direktøren vurdere arbejdsopgavernes fordeling.

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval

Prime Office kom i mål lidt bedre end forventet

Prime Office-direktør: Ejendomme har været undervurderet i årevis

Ejendomsdirektør: "Det er svært at få armene ned"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier