EjendomsWatch

Enggaard-familien er nu blandt landets rigeste

Både ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt og entreprenørfamilien Enggaard er at finde på Børsens liste over Danmarks 40 største formuer, der domineres af legetøj og tøj.

Foto: Colourbox

Først ejendomsinvestor og senere indehaver af isenkræmmerkæden Imerco, Mikael Goldschmidt, kommer et stykke før arvingerne til den gamle Enggaard-koncern på avisen Børsens liste over Danmarks 40 største formuer. Toppen indtages af Lego-familien Kirk Kristiansen efterfulgt af Anders Holch Povlsen, hvor sidstnævnte for nyligt er begyndt at investere i ejendomme, blandt andet i form af et konferencecenter i Aarhus.

Aarhus vælger Bjarke Ingels til nyt hotel- og konferencecenter

Lego-families ejendomsselskab får trecifret millionindskud 

Med 2,6 mia. kr. i formue er Goldschmidt på plads 37 en kende foran den samlede formue på 2,5 mia. kr., som de to Enggaard-brødre, Jørgen og Søren, der slutter på plads 39, fremgår det.

Goldschmidt løfter driftsindtjeningen: "Meget tilfredsstillende" 

A. Enggaard tror på godt 2017

Aalborg-entreprenør udvikler 499 boliger 

Længere oppe af listen findes familien Hellerung Christiansen, der står bag Bygma Gruppen. Med en formue på 4,4 mia. kr. svarer det, ifølge avisen, til en 21.-plads.

Færre kunder får byggemarkeder til at droppe dele af Danmark 

På plads nummer 16 og 17 findes familierne bag høreapparatfirmaet Widex, henholdsvis familien Tøpholm med en formue på 5,2 mia. kr. og brødrene Westermann med en formue på fem mia. kr., der i starten af året solgte et luksuslejlighedsbyggeri drevet som hotel for knap en mia. kr.

Høreapparatfamilier sælger københavnske luksuslejligheder for knap 1 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier