Goldschmidt sender ejendomsportefølje i milliardklassen på markedet

Ejendomsmilliardæren Mikael Goldschmidt vil sælge en portefølje på 11 ejendomme til en pris, der overstiger 1 mia. kr. Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness.
Milliardæren Mikael Goldschmidt vil sælge 11 københavnske ejendomme fra | Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby
Milliardæren Mikael Goldschmidt vil sælge 11 københavnske ejendomme fra | Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Den københavnske milliardær Mikael Goldschmidt med blandt andet flyselskab, isenkræmmerkæde og ejendomme i milliardklassen gør nu klar til frasalg af 11 erhvervs- og boligejendomme.

Det skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

Insidebusiness har fået adgang til en salgsbrochure fra mægleren Lintrup & Norgart, der skal stå for salget, som kaldes "Project Platon". Mediet har fået porteføljen vurderet, og det skulle efter sigende overstige 1 mia. kr. Derudover er flere af ejendommene også købt inden for det sidste års tid, skriver Insidebusiness.

"M. Goldschmidt Holding koncernen har historisk altid haft en to-strenget investeringsstrategi for ejendomme; vi investerer i ejendomme til anlæg for eksempel omkring Grønningen i København samt ejendomme til videresalg. De omtalte 11 ejendomme tilhører sidstnævnte kategori, og da markedet efterspørger velordnede og centralt beliggende ejendomme, finder vi tidspunktet velvalgt for et salg, idet de investorer, der er i markedet pt. efterspørger netop denne type ejendomme," siger Søren Bjørn Hansen, direktør i M. Goldschmidt-koncernen til mediet.

Søren Bjørn Hansen oplyser, at frasalget falder sammen med, at Goldschmidt er i gang med første etape af at opføre 1300 boliger i Hillerød, hvor man kan høste et højere afkast end i København. Her er det et mål at levere en stor egenkapital til opgaven, hvorfor en eventuel salgsgevinst også skal sættes i arbejde her.

Goldschmidt-direktør: Dyrt at have Hillerød-projekt liggende

Goldschmidt overtager markant cityejendom fra Jyske Bank

Goldschmidt henter jysk bank til strandvejsdomicil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også