EjendomsWatch

BC Hospitality Group runder milliardomsætning og vil købe op

Selskabet bag af Bella Center, Crowne Plaza og Marriot leverer rekordresultat og erklærer sig klar til at købe op og bygge nyt.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Væksten i konferencer i København og Aarhus har sat et positivt aftryk på regnskabet for BC Hospitality Group, der har blandt andet Bella Center, Crowne Plaza og Marriot i porteføljen.

Omsætningen steg med 16 pct. og landede på 1,13 mia. kr., skriver Berlingske Business. Resultatet før af- og nedskrivninger blev 214 mio. kr., hvilket svarer til 54 pct. mere end året før.

For at blive ved med at få beløbene på bund- og toplinje til at vokse har BC Hospitality Group øjnet et "kæmpehul" i markedet for high-end hoteller og er på udkig efter opkøbsmuligheder eller muligheder for at bygge nyt.

"Vi kan se, at der i København, Stockholm og Oslo er et stort hul for at skabe internationalt brandede hoteller, og det er en del af vores forretningsmodel at lave sådan nogle," siger Allan Agerholm, direktør for BC Hospitality Group, til Berlingske Business.

BC Hospitality Group råder i dag over knap 1600 hotelværelser og 162 konference- og mødelokaler.

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København  

Norsk milliardær varsler storoffensiv på det københavnske hotelmarked

Bella Center-ejer splitter forretningen ad 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier