EjendomsWatch

27-årig rykker tættere på magten hos Goldschmidt

Mikael Goldschmidts 27-årige søn er i løbet af den seneste tid indtrådt i en række bestyrelser under M. Goldschmidt Holding.

Mikael Goldschmidt har ingen aktuelle planer om at trække sig fra koncernen. | Foto: Jyllands-Posten/Peter Nørby

Goldschmidt-familien har i løbet af de seneste måneder fået en ekstra mand i en håndfuld af koncernens selskaber. Daniel Goldschmidt, der er 27 år og søn af Mikael Goldschmidt, er nemlig indtrådt i en række bestyrelser over den seneste tid, skriver Finans.

Daniel Goldschmidt har ifølge mediet flere gange været nævnt som arvtager til sin fars milliardkoncern, der blandt andet investerer i ejendomme, men han har tidligere kun siddet i bestyrelsen i M. Goldschmidt Holding. Siden september er han dog tiltrådt i yderligere seks bestyrelser i koncernens selskaber, senest i begyndelsen af marts, hvor han blev en del af bestyrelsen i isenkræmmeren Imerco. 

"Daniel Goldschmidts indtræden i Imerco – og herunder også i de øvrige selskaber i koncernen – sker som en konsekvens af et ønske om familierepræsentation i de respektive bestyrelser, idet Mikael Goldschmidt ønsker at øge sin indflydelse som ejer og administrerende direktør for hele koncernen, hvorunder – og i særlig grad – Mikael Goldschmidt ønsker at deltage aktivt i den løbende drift af koncernens mange selskaber. På denne baggrund er det hensigtsmæssigt, at Daniel Goldschmidt således er familierepræsentant i bestyrelsessammenhæng," skriver Mikael Goldschmidts personlige assistent, Christina Hvidtfelt, på vegne af Mikael og Daniel Goldschmidt, til Finans.

Assistenten understreger, at der ikke er nogen aktuelle planer om, at Mikael Goldschmidt vil trække sig helt fra koncernen, og der vil derfor gå noget tid, før et generationsskifte finder sted.

Arvefølgen på plads hos markant ejendomsinvestor 

Goldschmidt-direktør: Dyrt at have Hillerød-projekt liggende 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier