EjendomsWatch

Tv-serie inspirerer ægtepar til nyt hotelbyggeri i Blokhus

Et ægtepar har investeret 50 mio. kr. i at bygge et nyt badehotel i det nordjyske. Målgruppen er tv-seere og nordmænd.

Det nye strandhotel skal opføres i gammel stil, og scenografen fra TV2-programmet Badehotellet har hjulpet til med indretningen.

Et nyt strandhotel er under opførelse i Blokhus, hvor ægteparret Steffen og Marie Louise Ebdrup indtil videre har investeret over 50 mio. kr. Målgruppen er forbrugsglade nordmænd og seere af TV2's Badehotellet.

Det skriver Børsen.

"Vi kan jo se, at der er over en million danskere, der har fulgt med i tv-serien, så interessen for badehoteller er der åbenbart. Men når det er sagt, så er det klart, at vi også har gjort os nogle tanker om, hvem det egentlig er, vi gerne vil have til at bo hos os. Vi har sat en del penge på højkant, og vi har gjort os meget umage, så et ophold på Strandhotellet bliver ikke en discountoplevelse. Vi henvender os heller ikke til gruppen af unge under 25, der bare skal i byen og drikke nogle øl. Slet ikke. Vi går efter en målgruppe på plus 35 år, som er villige til at betale for kvalitet," lyder det fra Steffen Ebdrup til avisen.

Nordmændene får særligt ros for deres forbrug, og Steffen Ebdrup peger på, at et publikum med højt forbrug giver mulighed for en kromenu med både champagne og den dyre Pingus-vin på kortet.

Han siger til mediet, at mens der måske kunne laves bedre forretning med de lidt over 50 mio. kr. ved andre investeringer, så er han sikker på, at det nok skal blive en god forretning med tiden — og at han dårligt kan se en sjovere måde at investere på.

Steffen Ebdrup er uddannet advokat og gør sig i dag i en række bestyrelser. Blandt andet har han formandsposten i udlandsdanskeren Jørgen Troelsfeldts ejendomsselskab, De Forenede Ejendomsselskaber, som for godt et år siden havde en regnskabsmæssig værdi af ejendommene på cirka 2 mia. kr.

Sky ejendomsmilliardær gør klar til at sælge ud på Frederiksberg og i Valby

Pensam køber to Frederiksberg-ejendomme for 179 mio. kr.  

Hotelbranchen: Overnatninger i Aarhus vil nå rekordniveau i år

Gummistøvledesigner bringer spa-koncept til Carlsberg Byen

Nyt københavnsk hotel i seks etager løber op i mindst en halv milliard kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier