EjendomsWatch

Medie: Nyt indkøbscenter i Esbjerg sat til salg for en milliard kroner

Indkøbscentret Broen Shopping i Esbjerg er af sine aalborgensiske og finske ejere blevet sat til salg før første åbningsdag. Det skriver Jydske Vestkysten, som mener at vide, at prisen ligger i omegnen af en milliard kroner.

Foto: PR-illustration

Esbjergs nye indkøbscenter, Broen Shopping, som mandag starter tre dages åbningsfest, er sat til salg af sine ejere. Prisen på de cirka 30.000 kvm skal være i omegnen af en milliard kroner, skriver Jydskevestkysten.

35 pct. af centeret ejes af TK Development fra Aalborg, og den resterende del ejes af Capman Real Estate fra Finland. Ingen af parterne har planlagt at være langsigtede investorer, og som følge af en god situation undersøger man nu markedet for salg.

"Udlejningen er forløbet fint, og markedet er fint for salg af en række projekter, og derfor har vi fået indikationer på, at det kunne være fornuftigt at teste markedet nu for et eventuelt salg. Det har vi dermed valgt at gøre - og så må vi se, om et salg kommer nu eller senere," siger direktør i TK Development Robert Andersen til avisen.

De to firmaer Sadolin & Albæk og udenlandske JJL Jones Lang Lasalle skal forsøge at sælge butikscentret. Ifølge avisens oplysninger ligger prisen på centeret lige omkring en milliard kr. PFA Ejendomme har tidligere vist interesse for at overtage hele eller dele af centret, men adm. direktør Michael Bruhn er ikke blevet præsenteret for noget salgsmateriale, skriver mediet. Han afviser ikke noget på forhånd, selvom detailinvesteringer er udfordrede, lyder det.

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Ni nye shoppingcentre er på vej i Jylland

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier