EjendomsWatch

Regeringen opgiver at finde flertal for boligskatteplan

Måneders forhandlinger har ikke båret frugt, erkender regeringen.

Foto: /ritzau/Jens Henrik Haugaard/Arkiv

Finansminister Kristian Jensen (V) konkluderer, at han ikke kan samle opbakning til regeringens forslag til en ny boligbeskatning, siger han til Jyllands-Posten.

"Jeg må bare konstatere i dag, efter at have brugt rigtig mange timer og drukket rigtig meget kaffe, at vi ikke får et flertal bag den model, som vi har lagt på bordet," siger Kristian Jensen til Jyllands-Posten.

Derfor vil han med sine embedsmænd hen over påsken gå i det, som han kalder "tænkeboks" for på anden vis at sikre "tryghed for boligejerne".

"Hvis vi vil igennem med en ny boligbeskatning, skal vi lave noget om, der også er mere end bare små justeringer," siger Kristian Jensen.

Ejere af ens huse vil fortsat betale vidt forskellig boligskat 

Tænketank foreslår højere boligbeskatning i storbyer

Minister kan ikke garantere boligskat-aftale inden nytår 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier