EjendomsWatch

Dades køber erhvervsejendom i Aarhus

Ejendommen overtages fuldt udlejet og er handlet uden at have været på markedet.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Dades har købt en erhvervsejendom på Sønder Allé over for Rådhuspladsen i Aarhus, skriver erhvervsmægleren CBRE i en pressemeddelelse.

Sælger er tre lokale investorer, der købte ejendommen i 2002 og løbende har ombygget, moderniseret og udlejet bygningen. Ejendommen er blevet solgt uden annoncering, da sælgernes mægler, CBRE, udså sig Dades som potentiel køber.

"Vores køb af ejendommen er en god udvidelse af Dades’ portefølje i Aarhus. Ejendommen er en særdeles velbeliggende investeringsejendom med solide ankerlejere og er opført med historiske kvaliteter. Ejendommen er løbende moderniseret, så bygningen i dag fremstår tidssvarende og samtidig rummer stor fleksibilitet," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Hovedparten af kontordelen er udlejet til advokatfirmaet Kromann Reumert. Bygningens stueplan er udlejet til flere butikker, en sushi-restaurant og en Danske Bank-filial. Ejendommen overtages fuldt udlejet og administreres af Dades’ datterselskab, administrationsvirksomheden Datea.

Der er tale om en selskabshandel, og parterne er enige om, at købsprisen og de øvrige handelsvilkår er fortrolige. Datea har rådgivet køber, mens sælger har været repræsenteret ved CBRE og Kromann Reumert. Deloitte har rådgivet om regnskabs- og skattemæssige forhold.

Industriens Pension køber Aarhus-vartegn

Dades-topchef: Milliardhandel med Nykredit var kompliceret

Dades bekræfter køb af Nykredit-domicil

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier