EjendomsWatch

Australsk ejendomsinvestor udnævner nordisk direktør

Valad Europe udnævner ny nordisk direktør, der kommer fra svensk pensionsfond.

Den australske ejendomsinvestor Valad Europe ansætter svenske Tomas Beck som direktør for selskabets nordiske aktiviteter, meddeler Valad, der indgår i den australske ejendoms- og investeringskoncernen Cromwell Property Group.

Tomas Beck får det fulde ansvar for den daglige ledelse af Valad Europes nordiske forretninger, og han skal referere til adm. direktør David Kirkby. Den nye nordiske direktør har 15 års erfaring med rådgivning og investering på det nordiske ejendomsmarked, og han kommer fra et job i Första AP-fonden. Tomas Beck overtager posten fra Mikael Fogemann.

"Det er en spændende tid for vores forretning i Norden, der er et vigtigt fokusområde for såvel institutionelle investorer som private kapitalfonde. Vores nye fond - Valad Nordic Retail Partnership - investerer aktivt i regionen og har netop gennemført sit første opkøb af en portefølje af svenske butikscentre, lige som vores lokale teams løbende afsøger markedet for attraktive investeringsmuligheder," hedder det fra David Kirkby i meddelelsen.

Tomas Beck, der tidligere har været ejendomsdirektør i norske Storebrands svenske forretning, kommer til at stå i spidsen for et nordisk team på cirka 20 personer, der forvalter ejendomsaktiviteter for omkring 335 mio. euro (ca. 2,5 mia. kr.) i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Valad Europe opererer i alt i 13 europæiske lande.

Australsk ejendomsinvestor øger appetitten på Norden 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier