EjendomsWatch

Australsk ejendomsinvestor udnævner nordisk direktør

Valad Europe udnævner ny nordisk direktør, der kommer fra svensk pensionsfond.

Den australske ejendomsinvestor Valad Europe ansætter svenske Tomas Beck som direktør for selskabets nordiske aktiviteter, meddeler Valad, der indgår i den australske ejendoms- og investeringskoncernen Cromwell Property Group.

Tomas Beck får det fulde ansvar for den daglige ledelse af Valad Europes nordiske forretninger, og han skal referere til adm. direktør David Kirkby. Den nye nordiske direktør har 15 års erfaring med rådgivning og investering på det nordiske ejendomsmarked, og han kommer fra et job i Första AP-fonden. Tomas Beck overtager posten fra Mikael Fogemann.

"Det er en spændende tid for vores forretning i Norden, der er et vigtigt fokusområde for såvel institutionelle investorer som private kapitalfonde. Vores nye fond - Valad Nordic Retail Partnership - investerer aktivt i regionen og har netop gennemført sit første opkøb af en portefølje af svenske butikscentre, lige som vores lokale teams løbende afsøger markedet for attraktive investeringsmuligheder," hedder det fra David Kirkby i meddelelsen.

Tomas Beck, der tidligere har været ejendomsdirektør i norske Storebrands svenske forretning, kommer til at stå i spidsen for et nordisk team på cirka 20 personer, der forvalter ejendomsaktiviteter for omkring 335 mio. euro (ca. 2,5 mia. kr.) i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Valad Europe opererer i alt i 13 europæiske lande.

Australsk ejendomsinvestor øger appetitten på Norden 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier