EjendomsWatch

TK Developments formand stopper efter ti år

Efter ti år som bestyrelsesformand i TK Development forlader Niels Roth posten i slutningen af april. Næstformanden overtager posten.

Leder, chef, topchef, direktør, formand
Foto: Colourbox

TK Development skal skifte bestyrelsesformand, da Niels Roth udtræder af bestyrelsen efter ti år.

Det skriver ejendomsselskabet i sin årsrapport for 2016/17.

Niels Roth, der ejer 3,47 pct. af TK, udtræder ved generalforsamlingen 27. april, og i hans sted træder den hidtidige næstformand, Peter Thorsen - som i øvrigt ejer 8,4 pct. af selskabet.

Henrik Heideby, tidligere direktør i PFA, der har siddet i bestyrelsen i to år, er foreslået som ny næstformand.

Samtidig vil bestyrelsen nu begynde at lede efter to nye medlemmer til bestyrelsen, hvoraf mindst en skal være en kvinde. I forvejen sidder der fem mænd - eller fire, efter Niels Roths afgang - i bestyrelsen. Disse kandidater skal senest være klar til valg på generalforsamlingen i 2018.

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier