EjendomsWatch

TK Developments formand stopper efter ti år

Efter ti år som bestyrelsesformand i TK Development forlader Niels Roth posten i slutningen af april. Næstformanden overtager posten.

Foto: Colourbox

TK Development skal skifte bestyrelsesformand, da Niels Roth udtræder af bestyrelsen efter ti år.

Det skriver ejendomsselskabet i sin årsrapport for 2016/17.

Niels Roth, der ejer 3,47 pct. af TK, udtræder ved generalforsamlingen 27. april, og i hans sted træder den hidtidige næstformand, Peter Thorsen - som i øvrigt ejer 8,4 pct. af selskabet.

Henrik Heideby, tidligere direktør i PFA, der har siddet i bestyrelsen i to år, er foreslået som ny næstformand.

Samtidig vil bestyrelsen nu begynde at lede efter to nye medlemmer til bestyrelsen, hvoraf mindst en skal være en kvinde. I forvejen sidder der fem mænd - eller fire, efter Niels Roths afgang - i bestyrelsen. Disse kandidater skal senest være klar til valg på generalforsamlingen i 2018.

TK Development kom endelig i plus og varsler ny fremgang 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier