EDC Erhverv: Halvdelen af investorerne søger mod København

Halvdelen af investorerne i EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek søger mod København, selvom interessen også stiger for provinsen.
Foto: Ritzau Scanpix.
Foto: Ritzau Scanpix.

Selvom priserne tilspidses og afkastene er små, flokkes investorerne stadig om København. I hvert fald søger halvdelen af de 2414 investorer i EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek efter ejendomme i København eller Frederiksberg, skriver mægleren i en pressemeddelelse.

”Ultimo 2016 foretog vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech desuden en stor markedsundersøgelse, som bl.a. viste, at 33 pct. af de danske investorer påtænker at investere i ejendomme i København by. Det vidner om, at vi ikke har set toppen af markedet endnu,” udtaler Jørgen Jørgensen, direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Så selvom der tales mere og mere om gode investeringsmuligheder i vækstbyer i provinsen, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech også ser en stigning i investeringstransaktioner, ser København fortsat ud til at være det sted, investorerne helst søger hen.

”Markedet, priserne, befolkningstilvæksten og den minimale tomgangsrisiko taget i betragtning, ser vi et klart billede på, at ejendomme er et fornuftigt investeringsalternativ i det nuværende marked – og investorerne står derfor i kø i vores køberkartotek,” udtaler Jørgen Jørgensen.

I år har mæglerens erhvervscenter i Købehavn primært formidlet boligudlejningsejendomme og kontorejendomme, men også andre typer erhvervsejendomme bliver efterspurgt.

Sadolin & Albæk: Københavnsk ejendomsmarked tager en slapper i år

EDC: Rekordlav tomgang i lager- og produktionsejendomme 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende