EjendomsWatch

EDC Erhverv: Halvdelen af investorerne søger mod København

Halvdelen af investorerne i EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek søger mod København, selvom interessen også stiger for provinsen.

Foto: Ritzau Scanpix.

Selvom priserne tilspidses og afkastene er små, flokkes investorerne stadig om København. I hvert fald søger halvdelen af de 2414 investorer i EDC Erhverv Poul Erik Bechs køberkartotek efter ejendomme i København eller Frederiksberg, skriver mægleren i en pressemeddelelse.

”Ultimo 2016 foretog vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech desuden en stor markedsundersøgelse, som bl.a. viste, at 33 pct. af de danske investorer påtænker at investere i ejendomme i København by. Det vidner om, at vi ikke har set toppen af markedet endnu,” udtaler Jørgen Jørgensen, direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Så selvom der tales mere og mere om gode investeringsmuligheder i vækstbyer i provinsen, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech også ser en stigning i investeringstransaktioner, ser København fortsat ud til at være det sted, investorerne helst søger hen.

”Markedet, priserne, befolkningstilvæksten og den minimale tomgangsrisiko taget i betragtning, ser vi et klart billede på, at ejendomme er et fornuftigt investeringsalternativ i det nuværende marked – og investorerne står derfor i kø i vores køberkartotek,” udtaler Jørgen Jørgensen.

I år har mæglerens erhvervscenter i Købehavn primært formidlet boligudlejningsejendomme og kontorejendomme, men også andre typer erhvervsejendomme bliver efterspurgt.

Sadolin & Albæk: Københavnsk ejendomsmarked tager en slapper i år

EDC: Rekordlav tomgang i lager- og produktionsejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier