EjendomsWatch

"Det har været en fantastisk forretning at købe topejendomme de seneste fem-syv år"

New York-baseret kapitalforvalter henter gode afkast på at købe sig ind i ejendomme i USA og Europa, når andre investorer ønsker at komme ud, fortæller grundlægger i et interview med EjendomsWatch. Gevinsten kommer blandt andet en dansk pensionskasse til gode.

Madison International Realty er gennem en af sine fonde medejer af kontor- og butiksporteføljen Songbird Estates i finansdistriktet Canary Wharf i London. Porteføljen består af 20 ejendomme med i alt knap 65.000 etagemeter. Fonden har en ejerandel på 1,7 pct. og har i alt investeret for 54,5 mio. dollars (378 mio. kr.) i ejendommene. | Foto: Madison International Realty/PR

NEW YORK — Hos den New York-baserede kapitalforvalter Madison International Realty har man fundet en opskrift på at hente tocifrede afkast på core-ejendomme i USA og Europa. Generelt går forretningsmodellen ud på at købe andele i ejendomme, når en andel kommer til salg til den rette pris, via fonde.

Derefter har man typisk investeringen i sin portefølje i tre til fem år, inden den sælges videre. Investeringerne opstår ofte, fordi sælger har brug for at komme ud af investeringen og frigøre kapitalen, forklarer Ronald Dickerman, grundlægger og bestyrelsesformand hos Madison International Realty.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier