EjendomsWatch

Amerikansk kapitalforvalter spår fortsat medvind på ejendomsmarkederne

Den globale kapitalforvalter Invesco har salgstalen klar, da EjendomsWatch møder kundechefen i New York. Her præsenterer han en prognose med flere lovende takter, selvom ejendomsmarkederne før eller siden vil se pilen pege nedad.

Max Swango, global kundechef for ejendomsinvesteringer hos Invesco. | Foto: PR

NEW YORK — Mens markedet for core-ejendomme i både Danmark og mange andre udviklede lande oplever et pres på afkastet, der kommer ned omkring 4 pct., gemmer USA stadig mulighed for at få en fornuftig fortjeneste på de bedste og mest velplacerede ejendomme.

Det mener Max Swango, global kundechef for ejendomsinvesteringer hos kapitalforvalteren Invesco, der har ejendomsfonde som et af sine store fokusområder inden for unoterede investeringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier