EjendomsWatch

Global ejendomsinvestor er bekymret for overkapacitet

Overkapacitet af både nye boliger og hoteller tyder på en kommende priskorrektion på dele af ejendomsmarkedet. Til gengæld er internettets effekt på detailhandlen overdrevet. Sådan lyder det fra den globale investeringsbank UBS, som i et dobbeltinterview med EjendomsWatch øser ud af sit syn på fremtiden.

William Hughes (tv), global chef for ejendomsresearch og strategisk asset management, og Matthew Lynch, amerikansk landechef for UBS Realty Investors. | Foto: PR

HARTFORD, CONNECTICUT — På 10. og øverste sal i forretningskvarteret har William Hughes og Matthew Lynch — to ejendomsnørder i ordets mest positive betydning — til huse med udsigt over den centrale State House Square.

De to topfolk inden for ejendomsinvesteringer hos den schweizisk-baserede investeringsbank UBS har til opgave at have overblik over det toneangivende amerikanske ejendomsmarked. Her boomer investeringer i boliger og hoteller på samme måde som vi ser i Danmark. Og det er en udvikling, der vækker en vis grad af bekymring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier