EjendomsWatch

Israelere køber butikker for potentielt mere end 250 mio. kr.

Investeringsselskabet SG Nordic har købt en række danske detailejendomme i en handel, der kan ende med at koste over 250 mio. kr.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

En række danske detailejendomme kommer inden længe på nye hænder. Investeringsselskabet SG Nordic, der tidligere hed Sinai Group og har israelske investorer, har nemlig købt en større detailportefølje af ejendomsudvikleren Innovator, skriver SG Nordic i en pressemeddelelse.

Af meddelelsen fremgår ikke, hvor mange ejendomme der er tale om, men købssummen kan potentielt nå over 250 mio. kr., hedder det. Porteføljen er spredt ud over hele landet, og de nuværende lejere er Meny, Kiwi, Rema 1000 og Netto.

"Innovater er glade for at fortsætte samarbejdet med SG Nordic. Porteføljesalget består af kvalitetsaktiver med ledende supermarkedskæder, der alle er forpligtigede på lange kontrakter," udtaler Morten Lykke, adm. direktør i Innovater, i meddelelsen.

Ejendommene forventes at blive overleveret til SG Nordic fra årets andet kvartal og frem.

"Opkøbet af porteføljen er i tråd med SG Nordics ambition om at blive en ledende ejer og operatør af supermarked-forankrede ejendomme i Danmark. Når de nye ejendomme er fuldt overtaget, vil vores portefølje inkludere flere end 30 diversificerede aktiver på meget lange kontrakter," udtaler Erez Karti, adm. direktør i SG Nordic, og supplerer:

 "Innovater er en professionel udvikler, som har medvirket til vores vækst siden 2012. Vi er glade for at fortsætte dette udbytterige samarbejde og ser frem til at eksekvere denne handel med succes," siger han.

SG Nordic har været på det danske marked siden 2010 og ejede og administrerede før dette opkøb 25 ejendomme i Danmark. 

Ejendomsinvestor skifter navn og går i dansk offensiv 

Tysk gigantfond køber igen op i København for et trecifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier