EjendomsWatch

Tysk pensionskasse melder hus forbi til flere ejendomsinvesteringer i Danmark

Et brandvarmt københavnsk ejendomsmarked får tysk pensionsinvestor til at betakke sig for yderligere investeringer i hovedstaden. Porteføljen i København tæller aktuelt ejendomme for over trekvart mia. kr.

Foto: Ritzau Scanpix/Lars Krabbe

Den tyske pensionskasse KVBW, der i Danmark har investeret i ejendomme for over 750 mio. kr., melder nu direkte ud, at prisudviklingen på boligmarkedet i København betyder, at KVBW — med det fulde navn Kommunaler Versorgungsverband Baden-Württemberg — siger nej til yderligere investeringer.

KVBW havde i 2015 aktiver for, hvad der modsvarer 90 mia. kr., og har netop overtaget en boligejendom med 41 lejligheder ved søerne i København. Men den investering skal ikke forventes efterfulgt af flere, lyder det fra KVBW's kapitalforvalter, Institutional Investment Partners:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier