EjendomsWatch

Scandic overtager portefølje med hoteller i Norden

Hotelkæden Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Det er et led i strategien om at styrke tilstedeværelsen i Norden.

Frank Fisker, koncernchef for Scandic Hotels Group.

Scandic Hotels overtager portefølje med otte hoteller fra hoteludvikleren Pandox og ejendomsselskabet Eiendomsspar. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge, og aftalen indebærer et større samarbejde mellem parterne og en styrket position for Scandic hotellerne i de nordiske markeder.

"Vi har nu styrket vores position som det førende hotelselskab i den nordiske region, og samtidig uddyber vi vores vellykkede og langsigtede partnerskab med Pandox. Jeg ser frem til at drive og udvikle disse hoteller videre og til at gøre Grand Hotel i Oslo til et Scandic-signatur hotel," siger Frank Fiskers, der er koncernchef for Scandic Hotels Group, i meddelelsen.

Aftalen indebærer 1708 værelser i alt, hvoraf 1136 er i Norge, 357 er i Stockholm og 215 i København, fremgår det videre.

Syv er ejet af Pandox-koncernen og et er ejet af Eiendomsspar. Det er Pandox, der skal stå for driften af samtlige af hotellerne. Parterne har indgået en langsigtet variabel indtægts-baseret lejeaftale for hotellerne, oplyser parterne i meddelelsen.

I København drejer det sig om hotellet First Hotel Copenhagen, der ligger i Sydhavnen.

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier