EjendomsWatch

Scandic overtager portefølje med hoteller i Norden

Hotelkæden Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Det er et led i strategien om at styrke tilstedeværelsen i Norden.

Frank Fisker, koncernchef for Scandic Hotels Group. | Foto: Scandic

Scandic Hotels overtager portefølje med otte hoteller fra hoteludvikleren Pandox og ejendomsselskabet Eiendomsspar. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Scandic skal stå for driften af otte hoteller i Danmark, Sverige og Norge, og aftalen indebærer et større samarbejde mellem parterne og en styrket position for Scandic hotellerne i de nordiske markeder.

"Vi har nu styrket vores position som det førende hotelselskab i den nordiske region, og samtidig uddyber vi vores vellykkede og langsigtede partnerskab med Pandox. Jeg ser frem til at drive og udvikle disse hoteller videre og til at gøre Grand Hotel i Oslo til et Scandic-signatur hotel," siger Frank Fiskers, der er koncernchef for Scandic Hotels Group, i meddelelsen.

Aftalen indebærer 1708 værelser i alt, hvoraf 1136 er i Norge, 357 er i Stockholm og 215 i København, fremgår det videre.

Syv er ejet af Pandox-koncernen og et er ejet af Eiendomsspar. Det er Pandox, der skal stå for driften af samtlige af hotellerne. Parterne har indgået en langsigtet variabel indtægts-baseret lejeaftale for hotellerne, oplyser parterne i meddelelsen.

I København drejer det sig om hotellet First Hotel Copenhagen, der ligger i Sydhavnen.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier