EjendomsWatch

C.W. Obel-formand afviser urent trav i ejendomshandel med Amagerbanken

I den igangværende retssag mod Amagerbankens ledelse grillede advokater den daværende ansvarlige for ejendomssalg for at have solgt fra til et selskab med forbindelse til Finansiel Stabilitets daværende formand Henning Kruse Petersen, der også er bestyrelsesformand i C.W. Obel.

Foto: ESKESTAD, MIK

Amagerbankens tidligere afdelingsdirektør med ansvar for ejendomssalg, Niels Vestermark, anede ikke, at både Finansiel Stabilitets daværende formand Henning Kruse Petersen og det af Finansiel Stabilitet indsatte bestyrelsesmedlem Steen Hemmingsen var professionelt knyttet til det ejendomsselskab, der i 2012 købte en stor ejendom på Nørrebro ud af Amagerbankens rygende ruiner. Og det til en betydelig lavere pris end Niels Vestermark året inden havde sagt nej til at sælge for.

Sådan lød forklaringen på et retsmøde fredag, hvor Vestermark var genindkaldt som vidne for at ændre sin egen forklaring fra et tidligere retsmøde i sagen. Udgangspunktet var en mail afsendt i 2012 fra Vestermark til en medarbejder i Amagerbanken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier