EjendomsWatch

C.W. Obel-formand afviser urent trav i ejendomshandel med Amagerbanken

I den igangværende retssag mod Amagerbankens ledelse grillede advokater den daværende ansvarlige for ejendomssalg for at have solgt fra til et selskab med forbindelse til Finansiel Stabilitets daværende formand Henning Kruse Petersen, der også er bestyrelsesformand i C.W. Obel.

Foto: ESKESTAD, MIK

Amagerbankens tidligere afdelingsdirektør med ansvar for ejendomssalg, Niels Vestermark, anede ikke, at både Finansiel Stabilitets daværende formand Henning Kruse Petersen og det af Finansiel Stabilitet indsatte bestyrelsesmedlem Steen Hemmingsen var professionelt knyttet til det ejendomsselskab, der i 2012 købte en stor ejendom på Nørrebro ud af Amagerbankens rygende ruiner. Og det til en betydelig lavere pris end Niels Vestermark året inden havde sagt nej til at sælge for.

Sådan lød forklaringen på et retsmøde fredag, hvor Vestermark var genindkaldt som vidne for at ændre sin egen forklaring fra et tidligere retsmøde i sagen. Udgangspunktet var en mail afsendt i 2012 fra Vestermark til en medarbejder i Amagerbanken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier