EjendomsWatch

Investeringsselskabet Luxor venter vigende resultat

Investeringsselskabet, der gennem DI-Ejendoms Invest ejer ejendomme for 180 mio. kr., venter tilbagegang i basisindtjeningen i indeværede år, viser årsrapporten.

Foto: BO SVANE/Jyllands-Posten

Investeringsselskabet Luxor leverede stor fremgang i regnskabsåret 2015/16, hvor både indtægterne, basisindtjeningen og bundlinjen viste stor vækst.

Skæver man til netop basisindtjeningen er der dog udsigt til et tilbagefald igen i 2016/17, oplyser selskabet.

Luxor hentede samlede indtægter på 19,1 mio. kr. i fjerde kvartal 2015/16, mens posten for hele året gav 67,7 mio. kr. Det skal sammenlignes med henholdsvis 15,9 mio. kr. og 59,9 mio. kr. i fjerde kvartal 2014/15 og hele regnskabsåret.

Det gav en basisindtjening på 6,8 mio. kr. i fjerde kvartal og 31,1 mio. kr. set over hele året. Det er for fjerde kvartal en nogenlunde flad udvikling, mens det set over hele 2015/16 er en forøgelse fra 24,1 mio. kr. året før.

"Forbedringen skyldes primært en forøgelse af nettofinansieringsindtægterne samt forøgede kursavancer og forbedringer af tab og regulering til dagsværdi for kreditrisiko på koncernens pantebreve," skriver Luxor i regnskabet.

På bundlinjen blev nettooverskuddet 7 mio. kr. i fjerde kvartal og 22,1 mio. kr. i hele 2015/16. Det skal sammenlignes med underskud på henholdsvis 13 mio. kr. og 8,5 mio. kr. i de tilsvarende perioder af 2014/15.

For indeværende regnskabsår, 2016/17, der startede med indgangen til oktober, venter Luxor en basisindtjening i niveauet 24 mio. kr.

Børs-miniput vil mere end tredoble sin ejendomsportefølje

Dyre istandsættelser giver tilbagegang i resultatet hos Fast Ejendom

Asgaard har underskud og er på vej fra børsen

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier