EjendomsWatch

Børs-miniput udsteder yderligere aktier til køb af ejendomme

Copenhagen Capital gør klar til kommende ejendomskøb, hvor aktionær råder til påpasselighed.

Direktør i Copenhagen Capital Lisbeth Bak. | Foto: PR

Børsnoterede Copenhagen Capital, der ejer ejendomme for godt 180 mio. kr., har besluttet at udvide selskabets kapital med godt 7 mio. nye aktier a 1,50 kr., meddeler selskabet til OMX Copenhagen.

Kapitaludvidelsen sker efter aftale med en kreds af selskabets større aktionærer, fremgår det.

"Med kapitaludvidelsen skabes der et finansielt beredskab til at gennemføre et eller flere ejendomskøb, som der forhandles om som led i selskabets vedtagne strategiplan," skriver selskabet.

Kurs 1,50 ligger under den aktuelle børskurs, der onsdag middag ligger på 1,62 - hvilket afspejler en samlet kursstigning i 2016 på 8 pct.

Copenhagen Capital venter fortsat et resultat i 2016 på mellem 2,5 og 3,5 mio.kr. — før  værdiregulering  af  selskabets  ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat, fremgår det.

EjendomsWatch skrev fornylig om, at der i selskabets aktionærkreds er en vis bekymring for, at selskabet ikke er grundig nok, når det køber ejendomme.

Copenhagen Capital havde ved udgangen af første halvår godt 41 mio. aktier i omløb.

Vokseværk i børsnoteret ejendomsselskab møder gult kort fra investor

Børs-miniput vil mere end tredoble sin ejendomsportefølje

Børs-miniput køber boligejendom i København 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier