EjendomsWatch

Finanskoncerner gør op med kontorfrådseri

Nordea og Nykredit vil rykke medarbejderne til nye mindre kontordomiciler, mens Tryg vil klare sig med mindre plads. Usikkerhed om Danske Bank efter salg af hovedsæde.

Nordea-chef Ove Hygum står i spidsen for bankens nye domicil-projekt på 45.000 kvadratmeter, der opføres i Ørestad Nord. | Foto: Mathias Svold/Polfoto

Tre af landets største finansielle virksomheder vil høste besparelser ved at sætte en stopper for kontorfrådseri. Nordea er på vej til nye mindre faciliteter i Ørestaden, Nykredit kigger i samme retning, mens Tryg vil samle medarbejderne på færre kvadratmeter.

Danske Bank bliver boende i Holmens Kanal-komplekset de næste mange år. Der er ikke taget stilling til eventuel flytning. Vi kigger imidlertid løbende på at optimere brugen af vores lokaler, herunder hensigtsmæssigheden i på sigt at have fem hovedsædebygninger i Storkøbenhavn.

Peter Kjægaard, pressemedarbejder i Danske Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier