Koncenton udvider seniorkoncept med 60 boliger på Fyn

Projektudbyderen har købt 60 boliger i Svendborg. De første forventes at stå klar til overtagelse om lidt over et år og bliver en del af Koncentons seniorprojekt.
Foto: Colliers / Pr
Foto: Colliers / Pr

Projektudbyderen Koncenton har købt 60 seniorboliger på hver 100 kvm på Kogtvedvej i Svendborg på Fyn. 

Boligerne er en del af et nøglefærdigt projekt, hvor de første boliger forventes at være klar til overtagelse 1. maj 2024. Resten ventes klar 31. januar 2025, fremgår det af en meddelelse.

Det lokale ejendoms- og udviklingsselskab Udsyn har ejet grunden, boligerne bliver opført på, og har været med i udviklingsprocessen. Byggefirmaet Milton Huse er totalentreprenør på projektet og skal nu i gang med at opføre boligerne.

Handlen, der er lavet off-market, er formidlet af Colliers. Ifølge Colliers vidner den om, at ”på trods af et udfordret marked for projektudvikling, så har ’de rigtige’ boligprojekter stadig relevans”.

Hos Koncenton bliver boligerne en del af projektudbyderens landsdækkende seniorkoncept, Go’ Bolig Almanak, som Koncenton sammen med sin udlejningsafdeling, Go’ Bolig, i øjeblikket ruller ud i såkaldte vækstbyer.

”Vi har stor succes med vores seniorboliger, der nærmest bliver revet væk. Da vi senest udbød et seniorboligprojekt til udlejning, stod lejerne i kø fra midt om natten, og vi føler os overbeviste om, at der også bliver rift om boligerne i Svendborg,” siger Koncentons ejendomsdirektør, Anders Bangsgaard.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også