"Åbent, indbydende og grønt": Nrep opfører campus med 677 boliger midt i hovedstaden

I 2024 står første etape af et nyt campus klar på Frederiksberg – et område, der kommer til at rumme 677 studie- og forskerboliger samt skole og idrætshal. Ifølge Olli Fischer, investeringschef hos Nrep, er projektet et udtryk for bygherrens ”ambitioner om at bekæmpe den store mangel på studieboliger.”
Frederiksbergs borgmester Micheal Vindfeldt (t.v.) og Olli Fischer, Head of Investments, Nrep, ved rejsegilde for Rolighedsvej Bycampus. | Foto: PR / Nrep
Frederiksbergs borgmester Micheal Vindfeldt (t.v.) og Olli Fischer, Head of Investments, Nrep, ved rejsegilde for Rolighedsvej Bycampus. | Foto: PR / Nrep

677 studie- og forskerboliger på Frederiksberg er så langt fremme i udviklingen, at der onsdag kunne afholdes rejsegilde på det kommende såkaldte Bycampus mellem de travle københavnske færdselsårer Rolighedsvej, Bülowsvej og Åboulevard. Det skriver bygherren, Nrep, i en pressemeddelelse.

Udover de 519 kollegieboliger og 158 forsker- og iværksætterboliger vil Bycampus, hvis første etape står klar i 2024, bl.a. byde på en skole og idrætshal.

Budskabet fra Olli Fischer, investeringschef hos Nrep, er, ”at man skal både kunne studere, bo og leve på Frederiksberg.”

”Denne bygning, dette projekt er en del af Nreps ambitioner om at bekæmpe den store mangel på studieboliger,” siger Olli Fischer ifølge meddelelsen.

Michael Vindfeldt (S), borgmester på Frederiksberg, stemmer i:

”Noget af det, der er allervigtigst for mig, det er, at Frederiksberg bliver ved med at være en levende og en blandet by med plads til alle. Og gerne bliver det endnu mere. Det kræver, at vi arbejder sammen for at skabe den by. Og det gør vi her,” konstaterer Michael Vindfeldt.

”Men man skal ikke bare kunne bo her. Man skal også kunne leve her. Og det gælder selvfølgelig også for naboer og gæster. Rolighedsvej Bycampus skal være et åbent, indbydende og grønt område med mødesteder og muligheder for idræt og bevægelse.”

Campusområdet inkluderer også en bevaringsværdig bygning på adressen Bülowsvej 27, der nu bliver renoveret og indrettet til 18 familieboliger – ligeledes af Nrep.

Briter slår dørene op i København med 443 studieboliger

De fleste studieboliger i København kan betales med SU

Nrep i trecifret millionhandel med studieboliger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også