EjendomsWatch

Nrep skal udvikle fremtidens byer

Den fremstormende ejendomsinvestor skal være med til at udvikle fremtidens bæredygtige byområder i samspil med 100 internationale storbyer. Nrep investerer 3,7 mio. kr. i nyt samarbejde.

Ejendomsselskabet Nrep ser Jernbanebyen i København som et godt bud på et område med gode muligheder for at blive en af fremtidens byområder, hvor mange vigtige gøremål skal kunne nås inden for 15 minutter uden bil. | Foto: PR-visualisering / Cobe

Den københavnske ejendomsgigant Nrep har netop sat underskriften på en opsigtsvækkende partnerskabsaftale, der skal bringe selskabet helt tæt på udviklingen af fremtidens byområder.

Partnerskabsaftalen løber over to år og er indgået med det globale netværk C40, som tæller knap 100 borgmestre fra forskellige byer rundt om i hele verden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier