EjendomsWatch

Nrep-direktør gør klar til mere usikre tider

Ejendomsbranchens vækstraket flyver lidt lavere den kommende tid. Men usikkerhed rummer også muligheder, siger direktør Henrik Skak Bender til EjendomsWatch.

"Når vi kigger fremad, kan der være ting, der giver mening at gøre hurtigere, og så er der ting, i lyset af rentestigningerne, hvor vi skal kigge på tidsplanen igen," siger Henrik Skak Bender, driftsdirektør i Nrep. | Foto: PR / Nrep

Glæden over et ”begivenhedsrigt år” hos Nrep i 2021, ser ud til at skulle afløses af et noget mere usikkert og uroligt 2022.

Sådan lyder det fra Henrik Skak Bender, driftsdirektør (COO) i Nrep, i kølvandet på torsdagens årsregnskab, der som omtalt af EjendomsWatch viste omsætningsrekord for ejendomsselskabet, der på fem år er vokset fra 88 til 385 ansatte og med udsigt til yderligere 150 nye ansigter i folden i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier