Café Victor-ejer: "Ikke de dyre champagner og kaviar vi langer over disken for tiden"

Oven på to svære år er restaurationskoncernen Sovino blevet strammet op og er kommet stærkere ud på den anden side, siger direktør. Nu skrues der ned for åbningerne af nye restauranter, mens man slikker sårene.
Café Victor i midten af København er mødested for mange i ejendomsbranchen. Nu skal caféen i lighed med de andre i samme koncern lære kunderne, at der findes anden god vin end dyr bourgogne. | Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix.
Café Victor i midten af København er mødested for mange i ejendomsbranchen. Nu skal caféen i lighed med de andre i samme koncern lære kunderne, at der findes anden god vin end dyr bourgogne. | Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix.

Det er ikke mere end et år siden, at adm. direktør i restaurantkoncernen Sovino Gruppen Torben Olsen beskrev timingen for nye restaurantåbninger som den helt rette.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også