EjendomsWatch

"State of the art": Ny ejer vil forvandle 129-årig ejendom på Københavns Rådhusplads

Ny ejer af den 14.000 kvm store Helmerhus-bygning i hjertet af København er med hjælp fra Henning Larsens tegnestue klar til at ændre ejendommen markant. Endnu ikke offentliggjort materiale viser, at planerne bl.a. tæller restauranter og butikker i stueplan samt en helt ny etage ”med 360 graders udsigt over byen.”

Fremtidens Helmerhus på Københavns Rådhusplads, som den nye ejer og arkitekterne hos Henning Larsen synes, det skal se ud ifølge de foreløbige skitser. | Foto: PR-visualisering

Som genbo til Københavns Rådhus er der noget at leve op til. Stilladser og håndværkere signalerer dog, at Helmerhus-karréen, der ud over Rådhuspladsen omkranses af H.C. Andersens Boulevard, Studiestræde og Vester Voldgade, nu får foretaget en markant ansigtsløftning.

Hverken hos den ansvarlige tegnestue, Henning Larsen, eller hos bygherren, tyske AM Alpha, er man på nuværende tidspunkt klar til at offentliggøre de konkrete planer for Helmerhus, men EjendomsWatch er kommet i besiddelse af materiale, der afslører adskillige detaljer omkring ombygningen – herunder foreløbige visualiseringer af projektet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier