EjendomsWatch

”Pay back-time”: Sikring mod stigende rente giver jackpot for Jeudan-chefen

Ejendomsselskabets topchef Per Hallgren har værktøjerne klar til at kunne fastholde en høj udlejningsprocent, også hvis efterspørgslen skulle falde, siger han i et interview med EjendomsWatch i forlængelse af onsdagens halvårsrapport.

"Vi har en inflation, som vi som samfund har lidt svært ved at få styr på. I sådan en periode er det vigtigt, man konsoliderer sig lidt og sørger for at bevare sin finansielle position,” siger Per Hallgren. | Foto: PR / Jeudan

Med en bundlinje før skat på over 3 mia. kr. efter første halvår høster landets største børsnoterede ejendomsselskab Jeudan nu for alvor frugterne af at have sikret sig mod stigende rente. I en årrække er renteudviklingen faldet og faldet og har kostet negative kursreguleringer, der har gnavet af bundlinjen. Men nu er situationen vendt.

”På vores finansieringspolitik er der pay back-time nu,” siger adm. direktør Per Hallgren til EjendomsWatch i forlængelse af onsdagens halvårsrapport, hvor resultatprognosen for resten af året blev fastholdt hos virksomheden med mursten for 34 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier