EjendomsWatch

Jysk-arvinger køber partner ud af Fabricius-Bjerres tidligere ejendomsportefølje

Lars Larsen Group overtager den fulde kontrol over otte ejendomme i indre København, der tidligere var ejet af den nu afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerre. Dermed afsluttes det fælles ejerskab af porteføljen med samarbejdspartneren Schou Family Invest. Den ”passede rigtig godt til Lars Larsen-bøger,” siger investeringschef.

Hauser Plads 10 i det centrale København er blandt de otte ejendomme, hvor LLG har overtaget det fulde ejerskab. | Foto: Google Street View

Da Vision Ejendomme for halvandet år siden købte en portefølje bestående af otte ejendomme i København K af den afdøde komponist Bent Fabricius-Bjerres selskab Metorion, skete det i parløb mellem Lars Larsen Group (LLG) og Schou Family Invest. Nu har LLG imidlertid overtaget det fulde ejerskab, fremgår det af cvr.

Porteføljen, der dengang blev handlet for over 600 mio. kr., har siden januar sidste år ligget i datterselskabet Vision Alleycat – opkaldt efter den berømte Bent Fabricius-Bjerre-melodi fra 1960’erne – men har nu skiftet navn til LLG Alleycat, der, som navnet antyder, er ejet af arvingerne til Lars Larsen og gruppen bag Jysk-koncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier