EjendomsWatch

Yderligere en milliard investeres i fabriksbyggeri i Kalundborg

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til at opføre endnu en fabrik i Kalundborg samt udvide to eksisterende produktionsanlæg.

Siden årtusindskiftet har Novo Nordisk investeret mere end 18 mia. kr. i produktionsfaciliteterne i Kalundborg. Med investeringen fra december 2021 og den aktuelle på yderligere 1 mia. kr. fordobles det tal. | Foto: Novo Nordisk / PR

Vokseværket i Novo Nordisks produktionsanlæg i Kalundborg er ikke slut med sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr., der går til at opføre nye fabrikker og til at udbygge et eksisterende anlæg i den sjællandske by.

Yderligere en mia. kr. bliver nu føjet til budgettet, for at etableringen af endnu en fabrik og udvidelse af to eksisterende produktionsanlæg kan sættes i værk – alt sammen for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter Novo Nordisks lægemidler til behandling af svær overvægt, diabetes og flere andre biofarmaceutiske produkter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier