EjendomsWatch

Købmandskæder vil bruge franchisemodel i deres jagt på flere butikker

Dagrofa-koncernen vil over den næste strategiperiode investere et trecifret millionbeløb i sine kæder. Både butiksåbninger og en ny franchisemodel, der skal friste interesserede købmænd, indgår i planerne.

Ifølge Retail Institute øgede Spar sidste år sin markedsandel fra 2,4 til 2,5 pct. af markedet, imens det for Min Købmand-kæden steg fra 1,4 til 1,5 pct. De tre kæder gik tilsamen frem med 23 butikker i 2021. | Foto: Jørgen Rudbeck

I takt med at nytårsklokkerne ringede det nye år ind, betød januar også en ny strategiperiode i Dagrofa-koncernen under navnet "Fremgang Sammen".

Den nye strategi har bl.a. afsæt i koncernens tre mindste kæder Spar, Min Købmand og Let-Køb, hvor budgettet for den næste strategiperiode samlet er på 450 mio. kr. for alle koncernens kæder ud af det samlede strategibudget på 1,1 mia. kr., der i november blev præsenteret af Dagrofa-topchefen Tomas Pietrangeli.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier