EjendomsWatch

Ny ballade i toppen af ejendomskæmpe

Uenighed mellem bestyrelsesformand og topchef i Castellum koster sidstnævnte jobbet efter godt en måned. Hun skulle ellers have gennemført en sammenlægning mellem to af Sveriges største ejendomsselskaber, hvoraf det ene ejer ejendomme for milliarder i Danmark.

Biljana Pehrsson kommer alligevel ikke til at gennemføre den sammenlægning mellem Castellum og Kungsleden, hvor hun selv var topchef gennem otte år. | Foto: PR / Castellum

Et af Sveriges største ejendomsselskaber, Castellum, er kastet ud i en akut krise, efter at den nyligt udpegede topchef, Biljana Pehrsson, er blevet fjernet fra posten med omgående virkning på grund af strategisk uenighed.

I stedet tager bestyrelsesformand Rutger Arnhult over som adm. direktør og gennemfører den sammenlægning med ligeledes svenske Kungsleden, som Biljana Pehrsson ellers skulle have stået i spidsen for som mangeårig topchef i netop Kungsleden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier