EjendomsWatch

Fynsk ejendomsselskab vil udvikle 19 boliger i Odense

Et tidligere auktionshus i Odense er ved at blive revet ned for at gøre plads til 19 boliger på op til 75 kvm. Bag projektet står det lokale ejendomsselskab, Humlebo Gruppen.

Ejendommen består foruden et tidligere auktionshus af en privat villa, der også inddrages i projektet. | Foto: Google Street View

Det fynske ejendomsselskab Humlebo Gruppen vil opføre 19 boliger på Kochsgade 79-81 i Odense. Porjektet består af fire bygninger med to-værelseslejligheder, hvoraf de største bliver ca. 75 kvm. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Adressen har tidligere huset auktionshuset Moltke-Leths Auktioner, der er ved at blive revet ned. Boligerne forventes klar til indflytning "på den gode side af sommeren '23," fortæller Claus Ørtoft Rasmussen, adm. direktør i Humlebo Gruppen, der endnu mangler at få byggetilladelsen på plads.

"Det er et projekt, vi har arbejdet længe med. Det har taget lang tid, før vi har fået nedrivningstilladelserne," siger Claus Ørtoft Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

Humlebo Gruppen er ifølge CVR ejet af Carsten Rasmussen og Jess Vennerstrøm Rasmussen med 45 procent hver samt Vagn Bjørnemossen med 10 procent.

Ny bydel på Fyn får første investor ombord

Søfartsskole solgt efter fem år på markedet – køber har boligplaner 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier