EjendomsWatch

Ny bydel på Fyn får første investor ombord

Humlebo Gruppen er på vej med de første 75 boliger i Odense-forstaden Årslev, hvor der frem mod 2030 sker en omfattende byudvikling.

PR-visualisering af, hvordan Årslev 12 km Odense kan komme til at se ud.

De første 75 boliger er på vej i Årslev, hvor Faaborg-Midtfyn Kommune leder efter investorer.

Ifølge Fyens Stiftstidende har kommunalbestyrelsen godkendt en købsaftale med Humlebo Gruppen om to byggeretter, der skal munde ud i et byggeri, tegnet af Archidea Arkitekter og Lytt Architecture.

"Årslev ligger tæt på det hele, og har alt det, som vi oplever, at der er rigtig stor efterspørgsel på blandt vores lejere," siger Humlebo Gruppens direktør, Claus Ørtoft Rasmussen, ifølge avisen.

De 75 lejeboliger bliver fordelt på dobbelthuse, rækkehuse og lejligheder med et boligareal mellem 78 og 122 kvadratmeter, fremgår det.

Forstad i ny indpakning skal skabe plads til flere tusind nye fynboer  

Mere fra EjendomsWatch

CEJ-ledelse efter endnu et år med vækst: Salling-aftale bringer os op i en ny klasse

CEJ leverer for andet år i træk vækst, hvilket adm. direktør Anne Marie Oksen bl.a. tilskriver effektivisering og automatisering. I et dobbeltinterview med EjendomsWatch fortæller formand Per Hallgren desuden, at en aftale indgået med Salling Group i det forløbne år repræsenterer et skridt "op i en ny klasse" for ejendomsadministratoren.

Udlandsdansker køber sjællandsk gods med værdi af over 100 mio. kr.

Aggersvold Gods, der har været ejet af Radiometer-arvingen Johan Schrøder, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber med Jørgen Troelsfeldt i spidsen. Over for EjendomsWatch uddyber bestyrelsesformanden de videre planer med ejendommen. Mægler på salget erklærer sig meget tilfreds.

Klumme: Bygge- og ejendomsbranchen er i krig med samfundet

Nybyggeri er blevet naturens værste fjende, og danskerne har under coronaen fundet ud af, at vi ikke kan undvære det grønne, mener politisk rådgiver i denne klumme. Projektudviklerne må tidligt omfavne kritikerne og skabe den nødvendige folkelige opbakning til deres byggeplaner, lyder det.

Marriott-hotel bliver en del af PFA-milliardprojekt i Nordhavn

Core Hospitality bliver operatør på det amerikanske hotellejlighedskoncept Residence Inn by Marriott, der åbner som en del af bygherren PFA's byudviklingsprojekt Nordø i københavnske Nordhavn. Hotellet med små 100 lejligheder bliver det første af sin art i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier